Torrevieja

Torrevieja som Villamartín hører til , ligger ca. 45 km. sydvest fra Alicante, hvor lufthavnen ligger, og hvorfra der i sommerhalvåret fra maj til midt i oktober, er direkte flyforbindelse fra Billund, 2 gange om ugen, og i vinter- halvåret er der afgange fra hhv. Kastrup, og Hamborg lufthavn.

Vælger man at køre, er der ca. 2.700 km og der er motorvej helt indtil 5 km før huset. Kørselsvejledning kan udleveres.

Torrevieja er en typisk spansk by med ca. 35.000 fastboende spaniere samt et utal af nordeuropæere, heraf specielt mange englændere, og en del nordmænd og svenskere, som vælger at overvintre her pga. Europas bedste klima, med 320 solskinsdage om året, og den jodholdige helsebringende luft. Det livgivende middelhavskøkken, og det sunde klima giver sprudlende humør og livskvalitet. Spaniernes medfødte gæstfrihed og venlige indstilling overfor andre, som lever i solen er legendarisk for dette område.

Costa Blanca er et eftertraget feriested for spanierne, og området er kendt for sin helbredende virkning på reumatiske sygdomme og hudlidelser pga. de store saltsøer beliggende tæt ved Torrevieja.

Er man sportsinteresseret kan Torrevieja byde på en masse tilbud af forskellig art. Der er blandt andet 3 store golfbaner alle med internationalt handicap, Bowling, minigolf, lystbåd havne, udlejning af vandcykler, vandscotere og lign., og derudover nogle fantastike flotte strande.